Lenny
Lenny

Bio

Zangeres Lenny Peters wordt na elk optreden geroemd om haar mooie warme stem. Het zingen en de liefde voor muziek is haar van thuis uit mee gegeven, daar werd op elk moment wel gezongen of muziek gemaakt. Op jonge leeftijd is zij gaan zingen bij een kinderkoor en daarna heeft zij steeds met hier en daar een pauze wel iets met zingen van doen gehad. Na enkele jaren ervaring te hebben opgedaan in een popkoor, een a-capella groep en als zangeres in o.a. The Soulfingers en Six Pack, was het nu tijd om zelf op de voorgrond te staan.

Kornelis Lievense begint al op jonge leeftijd met muziek maken, al vanaf zijn 8ste jaar speelt hij gitaar. Na in vele bands te hebben gespeeld, heeft hij zijn talenten verder ontwikkeld op het conservatorium te Tilburg, waar hij in 1998 afstudeerde. Kornelis geeft naast het aktieve spelen, gitaarles en bandchoaching. Hij werkt momenteel mee aan meerdere projecten en freelance opdrachten.

Kornelis Lievense speelt op Fender gitaren en Bogner versterkers.

Judith Renkema Bassiste Judith Renkema wil niets liever dan haar brood verdienen met muziek! Net afgestudeerd aan de rockacademie, gaat ze nu met goede moed de wijde wereld in.. De afgelopen jaren heeft ze in veel bands gespeeld om haar diversiteit te vergroten, en probeert ze zichzelf altijd te vernieuwen. Haar bas roots liggen voornamelijk in de oude soul (Jamerson!), funk (Pino!) en popmuziek in de breedste zin van het woord. Sinds kort waagt ze zich ook aan de fretloze bas, waarbij Jaco Pastorius een grote invloed is. De komende jaren wil ze graag blijven ontwikkelen als muzikant, en vooral VEEL spelen!!

Erwin Gielen Al op heel jonge leeftijd is het voor iedereen in zijn omgeving duidelijk dat Erwin Gielen (geboren op een extreem regenachtige vrijdag de 13e mei, 1977) drummer moet worden. Geen pot of pan in zijn ouderlijk huis is veilig en op de basisschool krijgt hij bijna dagelijks honderd regels strafwerk: 'Ik mag van de meester niet op tafel trommelen'. Zijn eerste drumstel krijgt hij op zijn twaalfde. Michael Jackson's Billy Jean is het eerste nummer waarop hij op echte trommels en bekkens meedrumt. Op zijn vijftiende richt Erwin met een vriend zijn eerste band op: Troep Isoleer. Ze spelen, zoals hij dat zelf noemt, "pannenkoekenrock". Daarna drumt hij in verscheidene coverbands. In 1999 gaat hij naar de Tilburgse Rock Academie. Hij drumt onder meer in de band van Spiros en bij The Time Bandits en Intwine en Nikki. In de pers wordt hij omschreven als : "een fenomenale allround drummer". Muzikaal is Erwin opgegroeid met Toto, Mother's Finest en Living Colour: "Op hun muziek drumde ik dagelijks mee als ik thuiskwam van school en het zijn voor mij nog steeds favoriete bands." Wat vindt hij daarnaast lekker om naar te luisteren? Erwin: "De oude GOTCHA!, Maceo Parker, alles wat 'playing on tha one' is, Ennio Morricone, Tori Amos met band, Jeff Buckley en MOTOWN!!!!!!!!!"

Erwin speelt op de nieuwste troef van Adams, de 8000. "Ik heb een endorsement, dus ik moet een beetje reclame maken, maar zonder dollen: die kit gaat de wereld veroveren!"


The GrooveYard invallers:
Arie Verhaar (drums)
Raymond Dreesen (drums)
Ipo van Drooge (drums)
Maarten Poirters (drums)
Matthieu Ceijne (bas)
Bert Friedrich (bas)
Bart van Zandvoort (bas)
Robin Koerts (bas)
Bas Nuiver (bas)